All for Joomla All for Webmasters

AKTUELNO

Sednica Skupštine Mesne zajednice Starčevo održana je u sredu, 30. avgusta.

PANČEVO, 5.septembar 2017. (TV Pančevo) - Maja Vitman gradski menadžer Pančeva, već prvi radni dan inicirala je niz sastanaka koji imaju za cilj ubrzanje sprovođenja projekata za razvoj grada, među kojima je i što skorije privođenje nameni Severne industrijske zone.

Na inicijativu Udruženja nesvrstanih umetnika iz Vinče, koji su uradili projekat uređenja dunavskog priobalja sa obe strane ove velike reke, Mesna zajednica Starčevo je odlučila da ovaj projekat podrži u skladu sa svojim mogućnostima.

U organizaciji udruženja odgajivača sitnih životienja “Feniks“ iz Starčeva u nedelju, 20. avgusta, na Trgu neolita  organizovana je berza sitnih životinja.

Izložba oldtajmer vozila održana je u nedelju, 20. avgusta, na Trgu neolita.

Poslednja u nizu ovogodišnjih akcija dobrovoljnog davanja krvi organizovana je u utorak, 12. septembra, u  sali Mesne zajednice Starčevo.

Atarski put, koji treba da poveže Starčevo i Ivanovo tucanikom u dužini od oko sedam kilometara, (ne)očekivano, još uvek je “na ledu“.

Ono što godinama kvari raspoloženje biciklistima koji iz smera Pančeva pedaliraju ka južnim naseljima, zove se babin zub!

Dragi omiljeni mesečniče “Starčevačke novine“,

Iz matičnih knjiga (avgust i septembar 2017.)

Izviđači iz našeg mesta trenutnosu jedno od najaktivnijih udruženja građana. Tokom ovogodišnjeg leta imali su pregršt različitih aktivnosti, od kojih je najveći deo realizovan u prirodi.

U nedelju, 10. septembra, kada naša crkva slavi Sabor Srpskih Svetitelja u našem hramu, svetu liturgiju su služili protojerej Zoram Maletić, starešina hrama, i jerej Nedeljko Sančanin.

Borba za dalji razvoj naše lokalne zajednice u zadatim okolnostima podrazumeva i bitku za očuvanje već postignutih standarda.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…