All for Joomla All for Webmasters

MAJA VITMAN NOVI GRADSKI MENADŽER: Kreće sprovođenje projekata za razvoj Pančeva

13 oktobar 2017
(0 glasova)

PANČEVO, 5.septembar 2017. (TV Pančevo) - Maja Vitman gradski menadžer Pančeva, već prvi radni dan inicirala je niz sastanaka koji imaju za cilj ubrzanje sprovođenja projekata za razvoj grada, među kojima je i što skorije privođenje nameni Severne industrijske zone.

Vitman se pre ove funkcije nalazila na čelu “Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva“ od 2015. godine. Upravo dobri rezulti koje je ostvarila u radu ovog javnog preduzeća preporučilu su je za mesto gradskog menadžera.

            - “Radiću na sprovođenju projekata koji imaju za cilj da stimulišu ekonomski razvoj kako bi se što adekvatnije odgovorilo na potrebe građana. U fokusu će nam biti dodatno promovisanje i dalje unapređenje poslovnog ambijenta, ne treba zaboraviti da je Grad Pančevo, po tome što je uradio na tom polju, visoko rangiran. Na nama je, sada i na meni kao menadžeru Grada, da ohrabrimo sprovođenje pozitivnih, konkretnih preduzetničkih inicijativa. Moramo više snage i energije da uložimo u podsticanje kapitalnih investicija, na aktivnosti privlačenje kapitala u naš grad“ - izjavila je nova gradska menadžerka.

            Smatra se da bi Vitman svojim iskustvom, znanjem i veštinama upravljanja, upravo mogla da bude taj dodatni motor gradu kako bi rad uprave bio još kvalitetniji i efikasniji.

            Da podsetimo; pre Maje Vitman na pomenutoj funkciji bio je Aleksandar Farkaš čijim radom nije bio zadovoljan gradski odbor SNS-a smatrajući da projekti koji imaju za cilj unapređenje života građana moraju efikasnije da se sprovode.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…