All for Joomla All for Webmasters

AKTUELNO

Već se sada može videti da je Blaženića u Starčevu bilo puno. Jedno stablo se razgranalo u Gornjem kraju, kako bi rekli u poslednjem frtalju, tamo prema Omoljici.

Eto, ponovo su u modi neke šetnje. Ko su ti mladi ljudi i šta oni zapravo hoće, još uek nije do kraja razjašnjeno, ali što kažu pojedinci i pojedinke - neka ih. A kada će ako neće sad, dok je tako mlad. Ovde je bar svako vreme imalo svoje šetače...

Ukoliko ste prinuđeni da koristite javni prevoz a posebno liniju 14., onda vam želim puno sreće, trebaće vam. Uglvnom se trudim da na stvari na koje ne mogu da utičem gledam što opuštenije, naravno, prevoz je jedna od njih.

Ove godine Uskrs su na isti dan, u nedelju, 16. aprila, obeležili pravoslavni i rimokatolički vernici. Veliki praznik obeležen je kako i dolikuje, u atmosferi nade koju ovaj praznik sobom nosi.

Prevdiđeni radovi na šetačkom platopu i pijaci još uvek nisu počeli. Iako su sredstva obezbeđena još pre tri godine, spletom okolnosti još uvek se čeka na početak radova.

U 2016. godini JKP “Starčevac“ je dobro poslovalo pa je doneta odluka da deo dobiti koja je dostigla 600.000 dinara bude uložen u nabavku vozila i opreme. Gradsko veće se sa ovom namerom saglasilo a ostaje da se o tome izjasni i Skupština  Grada Pančeva.

Pogodnosti korišćenja prirodnog  gasa kao čistog energenta koji ima višestruku namenu, dovoljan su razlog velikog interesovanja stanovništva i privrednih subjekata za njegovo korišćenje. 

Redovna sednica Skupštine MZ Starčevo održana je u ponedeljak, 10. aprila. Nakon jednoglasno usvojenih zapisnika sa prethodnih sednica, odbornici su najpre usvojili Plan javnih nabavki Mesne zajednice Starčevo za 2017. godinu a potom predlog JKP-a “Starčevac“ o zaključenju ugovora o održavanju, izradi i zameni opreme na sportskim terenima i dečijim igralištima u Starčevu i da se u tu svrhu odobre sredstva u iznosu od 140.000 dinara.

U Kulturno-umetničkom društvu “Neolit“ uvek ima dešavanja, tako je i ovaj mesec prošao radno i “kuju“ se planovi za dalji rad.

Međunarodna zajednica vatrogasnih i spasilačkih službi (CTIF) od 1961. godine organizuje međunarodna vatrogasna takmičenja, popularne vatrogasne olimpijade.

Rođeni:

  • Арсовски Лана;
  • Драгосавац Анђела;
  • Стојановић Хана;
  • Златковић Анастасиа;
  • Стојановић Сара;
  • Миодраг Теодор.

Izbori za predsednika Republike Srbije održani su u nedelju, 2. aprila, a najveće poverenje građana Srbije osvojio je predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…