All for Joomla All for Webmasters

SPORT

Uprava Ragbi kluba Borac - veterani, dogovorila je sa upravom Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić“ i nastavnicima fizičkog vaspitanja pokretanje ragbi sekcije u našoj školi a zvanično se počelo i sa treninzima od 25. marta ove godine, pod budnim okom bivših ragbi reprenzetativaca Igora Tomašića i Radivoja Ćosića.

Košarkaški klub Borac  uveliko se priprema za predstojeće takmičenje seniorske ekipe u Letnjoj regionalnoj ligi koja počinje 6. maja.

U trci za prvenstvene bodove odbojkaši starčevačkog Borca savladali su na domaćem terenu ekipu Toplički vitezovi iz Kuršumlije sa rezultatom 3:0 (25:13; 25:19 i 25:20).

Fudbaleri Borca su posle dva startna poraza na početku prolećnog dela prvenstva prikazali bolje partije i u predhodne četiri utakmice ostvarili tri pobede i jedan poraz.

Ekipa starčevačkih brđana, u sastavu: Peca, Miša, Goca, Davor i Lejla posetila je zeničke izviđače početkom aprila meseca. Ovo je jedna od najvećih izviđačkih akcija u regionu a svakako najveća u BIH.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…