All for Joomla All for Webmasters

ZASEDALA SKUPŠTINA MESNE ZAJEDNICE: Planovi i inicijative

10 maj 2017
(0 glasova)

Redovna sednica Skupštine MZ Starčevo održana je u ponedeljak, 10. aprila. Nakon jednoglasno usvojenih zapisnika sa prethodnih sednica, odbornici su najpre usvojili Plan javnih nabavki Mesne zajednice Starčevo za 2017. godinu a potom predlog JKP-a “Starčevac“ o zaključenju ugovora o održavanju, izradi i zameni opreme na sportskim terenima i dečijim igralištima u Starčevu i da se u tu svrhu odobre sredstva u iznosu od 140.000 dinara.

Usvojena je i ponuda JKP-a da se sa zaključi ugovor o uređenju zgrade na groblju i da se u tu svrhu odobre sredstva u iznosu od 100.000. Usvojena je i ponuda ZGR “Pet plus 2013“ iz Pančeva i sa pomenutim preduzećem je zaključen ugovor o stolarsko-bravarsko-farbarskim radovima na zgradi MZ Starčevo i da se u tu svrhu odobre sredstva u iznosu od 130.700 dinara.

            U daljem toku sednice usvojen je predlog Kancelarije zaštitnika građana da Mesna zajednica Starčevo ustupi ovoj instituciji dva puta mesečno prostoriju u zgradi MZ Starčevo radi obavljanja njihove delatnosti. JKP-u “Starčevac“ upućen je  dopis za ograđivanje dečijeg igrališta u Sremskoj ulici kao i zameni košarkaških tabli na igralištu u Ulici Borisa Kidriča. Pokrenuta je i inicijativa za obnovu krsta u Ulici Borisa Kidriča i po tom pitanju su ovlašćeni Jova Bajer i Rade Stanković, da razgovaraju sa predstavnicima obe crkve oko tog posla. Mesna zajednica je saglasna sa inicijativom Udruženja vinogradara, voćara i destilera za dodelu parcela za sadnju stabala i vinove loze i po tom pitanju je ovlašćen član Skupštine Rade Stanković kako bi proverio sve mogućnosti. Na kraju, Petar Andrejić je predstavio najnovije informacije o radovima na uređenju pijace i gasifikaciji.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…