All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izbori za predsednika Republike Srbije održani su u nedelju, 2. aprila, a najveće poverenje građana Srbije osvojio je predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Rođeni:

  • Арсовски Лана;
  • Драгосавац Анђела;
  • Стојановић Хана;
  • Златковић Анастасиа;
  • Стојановић Сара;
  • Миодраг Теодор.

Međunarodna zajednica vatrogasnih i spasilačkih službi (CTIF) od 1961. godine organizuje međunarodna vatrogasna takmičenja, popularne vatrogasne olimpijade.

Učenici naše škole nastavili da nižu pobede. Dana 12. marta održano je opštinsko takmičenje iz geografije. Naši učenici su postigli sledeće rezultate: Isidora Jović, 7/2 - 3. mesto; Nenad Stanić, 7/2 - 3. mesto.

U mesecu martu, školsku biblioteku posetili su učenici 1/2 i predškolci. Upoznavanje sa školskom bibliotekom predškolci su doživeli sa velikom radošću prepoznajući knjige koje su im za laku noć čitali njihovi roditelji, bake i deke.

Dana 12. aprila, učenici mlađih razreda zajedno sa svojim učiteljicama, pripremljeni dočekuju Uskrs. Radosni zbog tradicionalnog farbanja jaja, sa velikim zadovoljstvom pravili su prelepe korpice od papira, stalkove za jaja...

Kako se zoveš?

- Jovana Filjin.

Kako te zovu?

- DŽovana.

Kad si rođena?

- 26. marta 2000.

Ekipa starčevačkih brđana, u sastavu: Peca, Miša, Goca, Davor i Lejla posetila je zeničke izviđače početkom aprila meseca. Ovo je jedna od najvećih izviđačkih akcija u regionu a svakako najveća u BIH.

Strana 1 od 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…