All for Joomla All for Webmasters

VESTI IZ ŠKOLE

10 maj 2017
(0 glasova)

Učenici naše škole nastavili da nižu pobede. Dana 12. marta održano je opštinsko takmičenje iz geografije. Naši učenici su postigli sledeće rezultate: Isidora Jović, 7/2 - 3. mesto; Nenad Stanić, 7/2 - 3. mesto.

Na okružnom takmičenju iz fizike održanom 11. marta, učenici su postigli sledeće rezultate: Aleksandar Milanović,  6/2 - prvo mesto; Ognjen Škrbić, 6/1 - drugo mesto. Dana 18. marta na opštinskom takmičenju iz srpskog jezika učenik Aleksandar Grozdić iz  8/1, plasirao se i ide dalje na okružno takmičenje. Dana 25. marta, učenici naše škole plasirali su se na republičko takmičenje iz matematike (Aleksandar Milanović, 6/2 - 2. mesto; Ognjen Škrbić, 6/1 prvo mesto) i engleskog jezika (Marko Grbin, 8/1 - prvo mesto). Na okružnom takmičenju iz matematike, učenik Dušan Krstić, 4/3, osvojio  treće mesto a učenici Je Jino Marko, 4/3 i Lana Mojsilović, 4/2,  dobili su pohvalu. Dana 9. aprila, na državnom takmičenju iz fizike, održanom  u Šapcu, učestvovalo je 500 učenika iz 78 gradova i opština. Ognjen Škrbić, 6/1, osvojio je prvo mesto a Aleksandar Milanović, 6/2, drugo mesto. Dana 9. aprila na okružnom takmičenju iz srpskog jezika održanom u Pančevu, učenik Aleksandar Grozdić 8/1, osvojio je treće mesto.

Dana 14. marta našu školu posetili su članovi Tima za eksterno vrednovanje škola: Staniša Banjanin, Ana Božinović  i i Vesna Popović. Cilj posete je sagledavanje kvaliteta rada škole, u skladu sa Pravilnikom o vrednovanju kvaliteta rada ustanove. Tokom pregleda škole, spoljašnjeg vrednovanja kvaliteta rada, bili su posećeni časovi i obavljeni razgovori sa direktorom, stručnim saradnicima, nastavnicima, učenicima, roditeljima i članovima Školskog odbora.

Dana 21. marta u Domu kultere je održana predstava “Mala princeza“ namenjena učenicima od prvog do četvrtog razreda. Učenici su sa oduševljenjem ispretili predstavu, očarani kostimima i glumačkim umećem učesnika predstave.

Dana 22. marta Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo održala je, u holu škole, za učenike sedmih razreda edukaciju. Edukaciji su prisustvovali i direktorka Doma zdravlja Danijela R. Kornic i većnica za obrazovanje Tatjana Božić.

Dana 24. marta, za zainteresovane učenike naše škole održana je promocija Ragbi kluba “Borac“. Prezentaciju su održali Marko Milosavljević iz Ragbi saveza Srbije i član kluba Radivoj Ćosić.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…