All for Joomla All for Webmasters

RAGBI: Starčevci igrali u Zenici

12 maj 2019
(0 glasova)

Subota, 13. april, bila je u znaku veteranskog ragbija. Zenica (BiH) je bila domaćin međunarodnog ragbi turnira za veterane na kome je učestvovalo sedam ekipa iz Hrvatske, Francuske, Italije, domaćina Bosne i Hercegovine i Srbije.

 

            Ragbi veteran iz Starčeva prvu utakmicu su odigrali protiv ekipe Pezara (Italija) primivši esej u poslednjoj sekundi utakmice, sledeći meč je odigran protiv ekipe Sinj (Hrvatska) koji je prošao bez poentiranja za obe ekipe. Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa Partizana iz Beograda, drugo mesto pripalo je ekipi Pezara iz Italije dok su sve ostale ekipe osvojile treće mesto.

            Kao što dolikuje veteranima najuzbudljivije je bilo na trećem poluvremenu gde su se razmenili pokloni, dresovi… Evociranje uspomena od pre 20, 30, 50 godina a uz pesmu i igru druženje je trajalo do duboko u noć. Na turniru je učestvovalo ukupno 170 ragbista a starčevački veterani na gostoprimstvo domaćina i gostiju nemaju nikakvu primedbu naprotiv dogovoreno je naredno druženje na veteranskom ragbi turniru, 4. avgusta, u Starčevu.

G.M.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…