All for Joomla All for Webmasters

Ragbi: Ragbisti opet na terenu

17 June 2020
(0 glasova)

Nakon pauze zbog pandemije koronavirusa Ragbi klub Borac  počeo je sa redovnim treninzima. O trenutnoj situaciji u klubu nešto više nam je rekao jedan od trenera Radivoj Ćosić: 

            - Po preporukama Sportskog saveza Srbije u periodu vanrednog stanja prestali smo sa aktivnim treninzima ali naši najmlađi ragbisti su aktivno imali kondicione treninge kod kuće, što sam uredno pratio putem video linka, kaže Đosić. Ragbi veterani i simpatizeri starčevačkog kluba su, u nekoliko navrata, imali akcije sređivanja i održavanja terena.

            Veliki problem ragbistima prave nesavesni građani koji su utabali pešačku stazu po sredini terena a dešavalo se da su na teren puštane i koze na ispašu.

            - Takve stvari više nećemo tolerisati i podnosićemo prijave policiji. Trenutno tražimo neko rešenje da ogradimo teren kako bi sav trud imao smisla, rezigniran je Ćosić.

            Treninzi su počeli u subotu, 13. maja, a opet po preporuci Sportskog saveza Srbije o ponašanju sportista na treningu u cilju sprečavanja širenja virusa. Što se tiče takmičenja sačekaće se odluka Ragbi saveza Srbije, a Starčevci su spremni i u formi.

            - Trenutno je na treninzima aktivno tridesetpetoro  dece, a novost je to da nam je došlo nekoliko dečaka iz Omoljice i Vojlovice sa željom da postanu deo ragbi tima Borac Starčevo, ističe Radivoj Ćosić.

G. M.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…