All for Joomla All for Webmasters
 • LEGALIZACIJA OBJEKATA: Potpišite popisne liste!

  LEGALIZACIJA OBJEKATA: Potpišite popisne liste!

  Nakon što su radnici Gradske uprave Pančeva obišli sve objekte na teritoriji Pančeva, za one stanovnike koji nisu bili prisutni i nisu potpisali popisne listove organizovano je dežurstvo u naseljenim mestima.

 • SKUPŠTINA DVD-a “STARČEVO“: Potrebni su hidranti

  SKUPŠTINA DVD-a “STARČEVO“: Potrebni su hidranti

  Redovna Godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Starčevo“, održana je u nedelju, 14. maja, u Svečanoj sali Mesne zajednice.

 • ŠKOLA I VRTIĆ: Vreme je za upis

  ŠKOLA I VRTIĆ: Vreme je za upis

  U Osnovnoj školi “Vuk Stefanović Karadžić“ aktuelan je upis đaka i predškolaca za narednu školsku 2017-2018. godinu. Pripremni predškolski program je obavezan za svu decu rođenu u periodu od 1. marta 2011. do 1. marta 2012. godine.

 • USTANOVLJENA DEŽURSTVA: Proradila Kancelarija ombundsmana

  USTANOVLJENA DEŽURSTVA: Proradila Kancelarija ombundsmana

  Kancelarija zaštitnika građana Grada Pančeva obratila se svim mesnim zajednicama na teritoriji Pančeva molbom za pomoć u obavljanju posla iz svog delokruga rada. Starčevci su molbu prihvatili na svojoj skupštini pa je početkom maja, tačnije u utorak, 9. maja, gradska zaštitnica građana Jelena Stojković - Sokolović, boravila u prostorijama mesne zajednice.

 • JKP “STARČEVAC”: Stigao kamion

  JKP “STARČEVAC”: Stigao kamion

  Javno komunalno preduzeće “Starčevac“, ponovilo se kamionom marke zastava iveko. Doduše, polovnim, ali trenutak je veoma značajan jer je ovo prvo obnavljanje voznog parka nakon dužeg vremena.

 • mr Tatjana Božić, ČLAN GRADSKOG VEĆA ZADUŽENA ZA OBRAZOVANJE

  mr Tatjana Božić, ČLAN GRADSKOG VEĆA ZADUŽENA ZA OBRAZOVANJE

  Škola i vrtić dobijaju novo grejanje

  U kakvom stanju su objekti osnovnih i srednjih škola i gde je potrebno najviše uraditi, bilo da je u pitanju infrastruktura ili opremanje?

 • IZLOŽBA CRTEŽA: Boroje u ”Boemu”

  IZLOŽBA CRTEŽA: Boroje u ”Boemu”

  Izložba crteža Emilije Boroje otvorena je u četvrtak,  18. maja, u Galeriji “Boem“. Ova umetnica je rođena 1991. godine u Novoj Gradiški, diplomirala je i magistrirala slikarstvo na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

 • PRAZNIK SPORTA: RAGBI DAN U STARČEVU

  PRAZNIK SPORTA: RAGBI DAN U STARČEVU

  Opštinski stadion u Starčevu, u nedelju, 21. maja, bio je prestonica srpskog ragbija. Toga dana, na ragbi danu,  okupile su se četiri generacije ragbista kako bi uveličali celokupnu manifestaciju.

 • FUDBAL: Uspešna serija fudbalera Borca

  FUDBAL: Uspešna serija fudbalera Borca

  Fudbaleri Borca su u poslednjih pet utakmica zabeležili četiri pobede i jedan nerešen rezultat. Evo rezultata prethodnih pet utakmica:

JKP “STARČEVAC”: Stigao kamion

Javno komunalno preduzeće “Starčevac“, ponovilo se kamionom marke zastava iveko. Doduše, polovnim, ali trenutak je veoma značajan jer je ovo prvo obnavljanje voznog parka nakon dužeg vremena. JKP će kamiončić koristiti za potrebe transporta radnika i sredstava a novac je obezbeđen iz prošlogodišnjih prihoda. Da bi se ova nabavka realizovala bila je neophodna saglasnost Gradskog veća Grada Pančeva, jer su osnivačka prava nad ovim preduzećem sada - njihova. P.A.

Lice s naslovnice: Dejan Terzić, vatrogasac

Briga o prirodi i okruženju Dejan Terzić je rođen 1971. godine u Pančevu. Osnovnu školu je završio u Starčevu a zatim i Srednju mašinsku školu u Pančevu. Godine 1996. zapošljava se u RNP-u, a za potrebe posla završava vatrogasni ispit tako da ...

mr Tatjana Božić, ČLAN GRADSKOG VEĆA ZADUŽENA ZA OBRAZOVANJE

Škola i vrtić dobijaju novo grejanje U kakvom stanju su objekti osnovnih i srednjih škola i gde je potrebno najviše uraditi, bilo da je u pitanju infrastruktura ili opremanje? - Škole dobiju tabelu koju popunjavaju svake godine krajem ...

NAŠI U BELOM SVETU: Izložba u Dubaiju

Slikarka poreklom iz Starčeva Maja Poljak već jedanaest godina živi u Abu Dabiju gde ne odustaje od slikanja. Nedavno imala je izložbu u areni Svetskog trgovinskog centra “Dubai NJorld Trade Centre“ a u okviru Svetskog sajma umetnosti “NJorld Art ...

DECA IZ KOMŠILUKA

Starčevo godinama unazad, pored velikog broja sportista, neretko može da se pohvali i vrhunskim sportistima koji su ostvarivali rezultate kako u zemlji tako i u inostranstvu. Ivan, Jovan i Vitomir Salihović su mladi Starčevci pred kojima je ...

VUKOVAC – radovi učenika OŠ Vuk St. Karadžić

Vreme velikih odluka             U susret nam dolazi matura i završetak osnovne škole. Pred nama je vreme velikih odluka. Osim odluke koju ćemo srednju školu upisati već polako počinje vreme da počnemo da razmišljamo o izgradnji našeg života. ...

Hide Main content block

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…