All for Joomla All for Webmasters

AKTUELNO

GLASANJE JE U NEDELJU 2. APRILA

U maloj sali Doma kulture u subotu, 25. februara,   Društvo pčelara “Starčevo“, održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu.

Društvo voćara, vinogradara i destilera, po prvi put je, u nedelju, 27. februara, obeležilo svoju slavu - Sveti Simeon mirotočivi. Božidar Dimitrić, predsednik ovog udruženja, za SN kaže:

Centar za prevenciju Doma zdravlja Pančevo organizovao je akciju preventivnih zdravstvenih pregleda, 8. marta ove godine.

Kao i u prethodnim godinama, na Međunarodni dan žena, u našem mestu je bilo veoma živo.

JKP “HIGIJENA“ obaveštava građanstvo da će se prolećna akcija odnošenja kabastog otpada iz Starčeva vršiti

U današnje vreme teško je naći i zadržati posao. Poslednjih godina veliki je  broj ljudi koji su ostali bez posla ili mladih koji se još uvek nisu ni zaposlili.

U ovom napisu biće govora o dve grane koje imaju ishodište u istom korenu, a neposredno su povezane i s granom koja je opisana u prethodnom napisu.

“ Dana 21. februara u Ivanovu je održana deseta po redu manifestacija “Međunarodni dani maternjeg jezika“.

Jedna od velikih i teško izbrisivih mrlja za naše društvo je Nadela ili, preciznije rečeno, katastrofalna situacija u koju ta simpatična rečica godinama uranja.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…