All for Joomla All for Webmasters

KULTURA

U samom naslovu odmah sam naznačio o kojoj se familiji radi, s obzirom da je u Starčevu bilo dve potpuno različite grane istog prezimena.

KULTURA NA POKLON je program namenjen mladima, a zasniva se na ideji da Grad Pančevo svakom mladom sugrađaninu, kada napuni 18 godina, dodeljuje poklon u vidu vaučera u vrednosti od 3.000 dinara, koje “slavljenici” mogu da iskoriste za odlazak na kulturne sadržaje koje organizuju ustanove kulture u Pančevu i naseljenim mestima.

Prvi, izvođački ansambl starčevačkog kulturno-umetničkog društva boravio  je u dvodnevnoj poseti Makedoniji, u mestu Tearce, koje se nalazi na severoistoku našeg južnog suseda a najbliže je gradu Tetovu.

Izložba slika oca i sina Silas Adelanke Adeoye i Lovely Deji Adeoye iz Federalne Republike Nigerije otvorena je u četvrtak, 24. maja, u Galeriji “Boem“. Silas je rođen 1962. godine u Edunabon, Ife, Lagos Federalna Republika Nigerija.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…