All for Joomla All for Webmasters

Kultura na poklon

10 jul 2018
(0 glasova)

KULTURA NA POKLON je program namenjen mladima, a zasniva se na ideji da Grad Pančevo svakom mladom sugrađaninu, kada napuni 18 godina, dodeljuje poklon u vidu vaučera u vrednosti od 3.000 dinara, koje “slavljenici” mogu da iskoriste za odlazak na kulturne sadržaje koje organizuju ustanove kulture u Pančevu i naseljenim mestima.

Vaučer će moći da se troši na posetu gostujućim predstavama, koncertima, muzičkim, pozorišnim, filmskim i drugim festivalima, izložbama, programima u oblasti književnosti, za članstvo u Gradskoj biblioteci, kao i za druge kulturne programe koje organizuju Kulturni centar, Dom omladine, Narodni muzej  i druge ustanove kulture čiji je osnivač Grad Pančevo.

            - Na ovaj način, Grad Pančevo želi da afirmiše prave vrednosti u kulturi, podstakne mlade ljude da sudeluju u kulturnom životu naše lokalne zajednice i omogući im da se upoznaju sa kulturnom ponudom grada u kom žive i odrastaju - ističe Nemanja Rotar, gradski većnik za kulturu i omladinu.

            U programu mogu da učestvuju svi mladi koji žive u Pančevu ili naseljenim mestima na njegovoj teritoriji, koji u 2018. godini pune 18 godina. U roku od mesec dana nakon 18. rođendana, slavljenik može da se prijavi za učešće u programu KULTURA NA POKLON i preuzme svoj vaučer u Kancelariji za mlade (u Gradskoj upravi grada Pančeva). Vaučer će važiti godinu dana od dana preuzimanja. Za sve detaljnije informacije dostupni su telefoni 013/308-795 i 013/308-906, kao i mejl kulturanapoklonŽpancevo.rs.

            Program realizuju Grad Pančevo i Kancelarija za mlade, u saradnji sa ustanovama kulture grada Pančeva.

P. Andrejić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…