All for Joomla All for Webmasters

ŠKOLA I VRTIĆ: Vreme je za upis

22 jun 2017
(0 glasova)

U Osnovnoj školi “Vuk Stefanović Karadžić“ aktuelan je upis đaka i predškolaca za narednu školsku 2017-2018. godinu. Pripremni predškolski program je obavezan za svu decu rođenu u periodu od 1. marta 2011. do 1. marta 2012. godine.

Upis se vrši svakog radnog dana od 8 do 16 časova u vrtiću “Kremenko“. Što se tiče đaka, upis u novu školsku godinu vrše  mališani rođeni u periodu:  1. mart 2010. -  1. mart 2011. godine. Upis đaka vrši se u školi, u vremenu od 8 do 15 časova.

            Za oba upisa je potrebno dostaviti izvod iz matične knjige rođenih (krštenicu) i potvrdu o lekarskom pregledu. Dovoljna je fotokopija krštenice koja ostaje u vrtiću ili školi. Za upis u školu je potrebno obaviti testiranje koje je već pri kraju. Testiranje obavlja psihološko-pedagoška služba u okviru škole a do sada se za upis u prvi razred testiralo sedamdesetak dece. Upis traje do 13. juna odnosno do 31. avgusta tekuće godine.

            Što se tiče obdaništa, ono radi tokom cele godine kada je i moguće upisati dete. Kapacitet je skoro popunjen a lista čekanja za upis trenutno ne postoji.

P.S.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…