All for Joomla All for Webmasters

SPORT

Naši izviđači su stigli do cifre od 400. odredskih aktivnosti, u koje se ubrajaju samo one od većeg značaja za rad Odreda. Ovoga puta aktivnost je trodnevni edukativni izlet “Subotica-Segedin-Palić“, koji se realizovao u periodu od 19. do 21. maja, a u organizaciji načelnika Odreda.

Fudbaleri Borca su u poslednjih pet utakmica zabeležili četiri pobede i jedan nerešen rezultat. Evo rezultata prethodnih pet utakmica:

Mlađi pioniri Borca posle zauzetog drugog mesta u južnom Banatu, planirali su se na završni polufinalni turnir Vojvodine, koji se održao 22. aprila u Pančevu. Naši momci su se sastali sa drugoplasiranom ekipom iz novosadske grupe,  KK-om Petrovgrad iz Zrenjanina.

Starčevo godinama unazad, pored velikog broja sportista, neretko može da se pohvali i vrhunskim sportistima koji su ostvarivali rezultate kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Opštinski stadion u Starčevu, u nedelju, 21. maja, bio je prestonica srpskog ragbija. Toga dana, na ragbi danu,  okupile su se četiri generacije ragbista kako bi uveličali celokupnu manifestaciju.

O talentovanim starčevačkim atletičarima, braći Milovanović, već smo pisali. Ali, oni nastavljaju da nižu uspehe, pa se ponovo družimo sa njima. Marko Milovanović rođen je 2. avgusta 1987. godine. Završio je Osnovnu školu “Vuk Karadžić“ i Elektrotehničku školu u Pančevu.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…