All for Joomla All for Webmasters

AKTUELNO

Proslavili smo Vrbicu, dan dečijeg slavlja i radosti, kao i Cveti, uspomenu na Hristov ulazak u Jerusalim. Molitveno smo se sećali stradanja i pogreba Hristovog. Zatim je došao dan nad danima, dan Hristovog Vaskrsenja.

“ Povodom Dana planete Zemlje, učenici 4/2 i 3/4, spremili su pogodnu priredbu. Posle priredbe održana je radionica kojom su učenici pokazali da smeće nije otpad. Od plastičnih flaša pravljene su kante za smeće i ukrasne saksije za cveće.

Redovna Godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Starčevo“, održana je u nedelju, 14. maja, u Svečanoj sali Mesne zajednice.

Starčevo se podiglo na noge i odazvalo na humanitarnu akciju, a “krivac“ je Zavičajno udruženje “Stari Ras“ odnosno njegova starčevačka podružnica, koja je prikupila pun kombi čepova.

Nakon što su radnici Gradske uprave Pančeva obišli sve objekte na teritoriji Pančeva, za one stanovnike koji nisu bili prisutni i nisu potpisali popisne listove organizovano je dežurstvo u naseljenim mestima.

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi održana je u utorak, 16. maja, u Svečanoj sali Mesne zajednice.

Grad Pančevo raspisao je javnu nabavku za izgradnju atarskog puta sa otresištem koji će spojiti Starčevo sa Ivanovom, a dužina puta iznosiće 6,5 kilometara.

Oko hiljadu policajaca biće tokom ove godine raspoređeno na lokalu širom Srbije i svakodnevno na usluzi građanima za sve bezbednosne probleme koji ih muče - u zgradi, ulici, kvartu, bloku, mesnoj zajednici ili opštini u kojoj žive.

U Osnovnoj školi “Vuk Stefanović Karadžić“ aktuelan je upis đaka i predškolaca za narednu školsku 2017-2018. godinu. Pripremni predškolski program je obavezan za svu decu rođenu u periodu od 1. marta 2011. do 1. marta 2012. godine.

Kancelarija zaštitnika građana Grada Pančeva obratila se svim mesnim zajednicama na teritoriji Pančeva molbom za pomoć u obavljanju posla iz svog delokruga rada. Starčevci su molbu prihvatili na svojoj skupštini pa je početkom maja, tačnije u utorak, 9. maja, gradska zaštitnica građana Jelena Stojković - Sokolović, boravila u prostorijama mesne zajednice.

Javno komunalno preduzeće “Starčevac“, ponovilo se kamionom marke zastava iveko. Doduše, polovnim, ali trenutak je veoma značajan jer je ovo prvo obnavljanje voznog parka nakon dužeg vremena.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…