All for Joomla All for Webmasters

SKUPŠTINA DVD-a “STARČEVO“: Potrebni su hidranti

22 jun 2017
(0 glasova)

Redovna Godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Starčevo“, održana je u nedelju, 14. maja, u Svečanoj sali Mesne zajednice.

 

Radno predsedništvo Skupštine činili su: Nedeljko Nedić, Goran Popov i Radomir Aritonović, a nakon minuta ćutanja preminulim kolegama vatrogascima, pozdravljeni su gosti - predstavnici Vatrogasnog saveza Pančeva, gosti iz Čente kao i predstavnici mesne vlasti.

Posle utvrđenog kvoruma usledio je rad skupštine po osam tačaka dnevnog reda. Razgovaralo o planu da se u centru Starčeva i na atarskim izlazima iz naselja postave hidranti a za početak ih je dovoljno pet komada što bi znatno doprinelo efikasnijem radu vatrogasnih službi, u slučaju potrebe. Ovom prilikom Radomir Aritonović je apelovao na MZ Starčevo i Grad Pančevo da izađu u susret svakom vidu pomoći DVD-u, čija je uloga i misija od opšteg značaja. Na kraju, prisutni su informisani da će Starčevo, 10. juna, biti domaćin opštinskog takmičenja u vatrogasnim disciplinama.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…