All for Joomla All for Webmasters

SPORT

Davor Milošević rođen je 1986. godine u Pančevu. Osnovnu školu završio je u Starčevu, a srednju hemijsku školu u Pančevu. Radnik je Rafinerije nafte i jedan je od trenera u školi odbojke u Starčevu.

Odbojkaši ponovo nisu dodzvolili iznenađenje. Vezali su još jednu prvenstvenu pobedu, u Hali sportova na Strelištu pobedili su, u 14.kolu Prve lige, ekipu VA 014 Gorenje iz Valjeva, rezultatom 3:0, po setovima: 25:21, 25:19, 25:15.

Prozivka igrača FK-a Borac i pripreme za prolećni deo prvenstva, obavljena je 22. januara. Treneru Draganu Kovačeviću na prozivku se odazvalo dvadeset igrača.

Najmlađi članovi KK-a Borac,  deca 2007. i 2008. godište, 28. januara,  učestvovali su na 17. Memorialnom turniru “Rajko Žižić“, koji se održao na Beogradskom sajmu.

Školica sporta “Skočica“ počela je sa radom krajem prošle godine. Treninzi se odvijaju u džudo sali Sportske akademije “Jočić“ i to ponedeljkom i sredom, od 17 do 18 časova.Fizičke aktivnosti na treninzima, prilagođene su deci uzrasta od tri do deset godina.

Počelo je Pionirsko prvenstvo Vojvodine u odbojci. Zbog finansijskih problema koje imaju gotovo svi klubovi u našoj zemlji, dogovoreno je da se u jednom danu odigraju dve utakmice i na taj način smanje troškovi sportskih prijatelja iz Kulpina, koji su protivnici pionirima OK-a “Borac“.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…