All for Joomla All for Webmasters

KULTURA

Prva u nizu ovogodišnjih izložbi u Galeriji ”Boem”, pod nazivom ”Crteži”, autorke Bojane Rajević Ubović, otvorena je u  četvrtak, 2. februara.

Pukovnik u penziji,  Veselin Šljivančanin,  održao je promociju svoje knjige u Domu kulture u Starčevu. Šljivančanin je istakao da nije pisac, ali piše sa željom da bez uvrede i ponižavanja bilo koga, prenese svima delić sudbine i svega onog što je doživeo i preživeo, gledajući pritom ponosno i hrabno u oči, jer svaka napisana reč je tačna i istinita.

Predstava “Konkursijada u Kikirigiji“, po tekstu Ilije Betinskog a u izvedbi amaterskog pozorišta “Mali princ“ iz Jabuke, odigrana je u nedelju, 5. februara, u Kreativnom kulturnom klubu.

U sredu, 22. februara, u Kreativnom kulturnom klubu,  u organizaciji biblioteka Doma kulture, održan je književni susret na kome je gost bio pančevački pisac Nemanja Rotar koji je predstavio svoje delo “Sutradan posle detinjstva“, uzbudljivi roman o pesniku i boemu Miroslavu Miki Antiću.

Dečije grupe povukle su nogu u drugom polugodištu sezone 2016/2017. Nastupili su na menifestaciji “Najlepši slavski kolač 2017“, u organizaciji Udruženja žena “Neolit“.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…