All for Joomla All for Webmasters

FUDBAL: Počele pripreme za prelazni rok

Fudbaleri Borca svakodnevno vredno treniraju na Opštinskom stadionu  u Starčevu, spremajući se za novu sezonu pod nadzorom trenera Milana Todorovića. Odigrane su i prve prijateljske utakmice u kojima je rezultat u drugom planu, a na tim utakmicama trener je pružio priliku svim igračima.

Evo rezultata prijateljskih utakmica:

Starčevo: Borac - Borac (Sakule) 1:4;          

Starčevo: Borac - Poštar (Beograd) 3:0.

            U planu je bila i prijateljska utakmica u Vlajkovcu protiv novog Vojvođanskog ligaša Jedinstva, ali je ona otkazana zbog širenja korona virusa. Planiraju se još četiri prijateljska meča do početka prvenstva, koje treba da počne 15. avgusta, ukoliko sve bude u redu što se tiče epidemiološke situacije. U protivnom, neizvestan je i start novog prvenstva.

            Prelazni rok koji je počeo 14. jula, a završava se 5.  oktobra, doneće nekoliko novih igrača u ekipi Borca. Planira se dovođenje 5-6 igrača u svim linijama tima, a u toku su pregovori sa nekoliko igrača. O novim pojačanjima ljubitelji fudbala biće obavešteni u narednom broju “Starčevačkih novina“.

Petar  Orešković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…