All for Joomla All for Webmasters

“Stari Ras “ nastavlja sa aktivnostima

11 februar 2018
(0 glasova)

Tokom protekle godine, Udruženje građana “Stari Ras“ radilo je na poboljšanju aktivnosti društva, stoga je ispratilo mnoga dešavanja, a neke je samostalno organizovalo.

Januar mesec obeležilo je prikupljanje knjiga i predaja starčevačkoj biblioteci a u martu je udruženje, u saradnji sa KUD-om “Neolit“, ugostilo KUD “Ras“ iz Novog Pazara. Za tu priliku organizovan je dečiji koncert u Velikoj sali Doma kulture koji je bio izuzetno posećen. Tokom aprila meseca radilo se na uređenju zapuštenog prostora na kraju Partizanske ulice. Korov je očišćen, a prostor ulepšan i ozelenjen. U novembru je udruženje podržalo tribinu o donorskim karticama (donacija organa je jedna od tačaka statuta udruženja). Akcija “Čep za hendikep“ trajala je tokom cele godine, a nastavlja se i u novoj godini. Zahvalnost za uspešnost akcije “Stari Ras“ duguje meštanima Starčeva, Osnovnoj školi “Vuk St. Karadžić“ i vrtiću “Kremenko“ jer su dali izuzetan doprinos u prikupljanju, kao i vlasnicima trgovinskih radnji koji su postavili kutije u svojim objektima. Udruženje će se truditi da napreduje u radu i ove godine, a nada se saradnji i prijateljskim odnosima i sa drugim organizacijama u Starčevu.

            Svako ko ima želju da se priključi udruženju može to učiniti tokom cele godine.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…