All for Joomla All for Webmasters

SPORT

Udruženje sportskih ribolovaca “Nadel“ iz Starčeva, krajem prošle godine izvelo je završne radove na Valjari postavljanjem igrališta za decu, kanti za otpad, kućice za ptice, “hotela“ za insekte i table sa obaveštenjem o lokaciji na srpskom i engleskom jeziku za prolaznike, namernike i bicikliste koji ovuda prolaze trasom staze Euro velo 6.

Prošlog vikenda odigran je derbi Prve lige u odbojci između trećeplasiranog Borca i beogradskog Partizana koji je na drugom mestu na tabeli.

I pored loših vremeniskih uslova tokom cele godine što se i odrazilo na takmičarske rezuletate, članovi udruženja su uspeli da postignu odlične rezultate, što na društvenim takmičenjima, tako i na saveznim. Postignuto je ukupno jedanaest društvenih i pet saveznih rezultata.

Nakon pauze oko  novogodišnjih praznika košarkaši Borca počeli su  sa treninzima sa svim selekcijama: mini basket,  mlađi pioniri i pioniri.

Naš sagovornik je mladi fudbaler Borca Nikola Minić, rođen 2000. godine. Igra na poziciji centarhalfa (štoper).

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…