All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ragbi-veterani Borca gostovali su na turniru “Veteranski turnir Zenica 2017“ u subotu, 22. jula. Ovo je bila prilika da se starčevački veterani sretnu sa bivšim sagračima iz ragbi lige koja se igrala pre raspada stare Jugoslavije.

U Draganovu čast

            Fudbalska utakmica u čast prerano preminulog golmana FK-a Borac Dragana Kužeta, odigrana je u četvrtak, 13. jula, na terenu za mali fudbal na Opštinskom stadionu.

Završen je prvi deo takmičenja u Južnobanatskoj šahovskoj ligi u kojoj nastupa i klub iz našeg mesta. ŠK Borac se nalazi na petom mestu nakon prvog dela sezone sa deset osvojenih bodova i 22 poena.

Nikola Joković je rođen 1998. godine. Završio je Osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić“ u Starčevu, a srednju školu upisuje u Jagodini, gde pohađa Sportsku gimnaziju.

Eksluzivni gost prepoznatljive rubrike tekućeg broja najstarijeg vojvođanskog seoskog glasila je Marko Šic, rođen 1972. godine u Pančevu, od majke Rade i oca Pere, uz starijeg brata Zlatka.

Miša Sokolović je rođen 1968. godine. Osnovnu školu je završio u Starčevu, srednju školsku spremu, 9. i 10. razred, pohađao je u hemijskoj školi a kasnije, treću i četvrtu godinu završio je u srednjoj medicinskoj školi u Pančevu.

 Kakav je kvalitet vode koju Starčevci piju?

            - S obzirom da je JKP “Vodovod i kanalizacija“ preuzelo obavezu snabdevanja vodom za piće građane Starčeva, Omoljice, Banatskog Brestovca i Ivanova, trebalo bi da se ispitivanje vode za piće radi i za njih.

Jedna od najznačajnih izviđačkih manifestacija, državni višeboj, održana je u Starčevu početkom ovog meseca, tačnije od 6. do 9. jula.

Strana 1 od 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…