All for Joomla All for Webmasters

MESNA ZAJEDNICA PROJEKTUJE: Proletnja, Zrenjaninska...

04 mart 2017
(0 glasova)

Tokom januara, u Mesnu zajednicu Starčevo pristigli su novi projekti za rekonstrukciju ulica. U pitanju je projektna dokumentacija za ulice Proletnju i Zrenjaninsku.

- Naše je da pripremamo projekte i da lobiramo za njihovu realizaciju. Drugačije, sada, nije moguće. Spremni smo, i radimo kao i do sada, imamo pun orman projekata - kaže Petar Andrejić iz MZ Starčevo.

Prošle godine izvođeni su radovi na tri lokacije: u Zimskoj, Nadelskoj i u Ulici Mihajla Pupina. Pored Zrenjaninske i Proletnje ulice, u planu je rekonstrukcija, i projekti su spremni, za sledeće ulice: Vojvođansku, Veljka Vlahovića, Baštensku (deo iza Škole), Utrinsku (deo ka neolitsko nalazištu) i Ulicu Kestenova (uključujući i izgrtadnju parking prostora naspram Trga neolita. U toku je i popisivanje udarnih rupa i udubljenja na kolovozu, a potom će se spisak sa ovim lokacijama uputiti gradskoj Agenciji za bezbednost saobraćaja i “Direkciji za izgradnju i uređenje Pančeva“ koji bi trebalo da obezbede sredstva za popravku.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…