All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

            Deseta redovna sednica Saveta mesne zajednice Starčevo održana je  16. juna. Prisutni na sednici bili su: Petar Andrejić, Brankica Dragojerac, Darko Ješić, Vesna Radosavljević, Miroslav Kužet, Zoran Vasiljković, Nebojša Deninger i Uroš Ban kao članovi Saveta, Milan Bačujkov kao direktor JKP “Starčevac“, građanka Suzana Vukosavljević i zapisničar Predrag Stanković. S obzirom na to da sednici prisustvuje dovoljan broj članova Saveta za rad i odlučivanje, predsedavajući Andrejić je predložio, a Savet jednoglasno prihvatio sledeći dnevni red:

            Neretko, čak veoma često, nakon poljoprivrednih poslova u ataru naši paori pale žetvene ostatke. Na taj način stvaraju problem svima - i sebi, a i lokalnoj zajednici. Više puta upućeni apeli rezultirali su time da je deo poljoprivrednika odustao od ove loše navike ali deo i nije. A šta se sve dešava kada se pospe korenje kanticom benzina, pa se pripali lomačica?

Zavičajno udruženje građana “Stari Ras“ već nekoliko godina obeležava slavu koju su nekada slavili u svojoj postojbini, Raškoj oblasti, i koju nazivaju “beli četvrtak“.

Članovi i članice mesne organizacije Srpske napredne stranke pridružili su se akciji uređenja Starčeva sadnjom cveća na Trgu neolita.

            I ove godine bostan možete kupiti na pijaci, u piljarama ili na nekoj od privremenih lokacija za tu namenu. Ali na parkingu kod Škole, to više neće biti moguće zbog bezbednosti saobraćaja ali i iz drugSih razloga poput tržišne konkurencije.

Postavljen je tobogan na igralištu u Utrniskoj ulici, kao i nova oglasna tabla pored prodavnice u Partizanskoj ulici

            U poslednja dva kola  Borac je zabeležio jednu pobedu i jedan poraz. Evo rezultata poslednja dva meča:

            Četrnaesti po redu  memorijalni turnir “Nikola Janićijević DŽoni“. održan je u subotu, 11. juna, na Opštinskom stadionu u Starevu. Kao i do sada glavni organizatori su bile porodice Janićijević i Ćirković, firma “Nidža  - mont“ uz saradnju sa Fudbalskim klubom Borac.

Page 1 of 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…