All for Joomla All for Webmasters

Odigran Džonijev memorijal

03 July 2022

            Četrnaesti po redu  memorijalni turnir “Nikola Janićijević DŽoni“. održan je u subotu, 11. juna, na Opštinskom stadionu u Starevu. Kao i do sada glavni organizatori su bile porodice Janićijević i Ćirković, firma “Nidža  - mont“ uz saradnju sa Fudbalskim klubom Borac.

            Na ovogodišnjem turniru je uestvovalo osam  ekipa sastavljenih od dečaka mlađih od 12 godina. Pored domaće ekipe Borca, učesnici su bili ekipe: Dinamo, Mundijal, Mladost (Omoljica),  Jedinstvo (Kačarevo),  Budućnost (Banatski Brestovac), Dolovo i Glogonj. 

            Kao i svaki put do sada, publika je mogla videti lep fudbal, mnogo golova, a osvajači ovogodišnjeg turnira su dečaci iz pančevačkog Dinama.

            Ovaj turnir postao  je tradicija u našem mestu, i po rečima organizatora praviće se još mnogo godina kako ne bi bledelo sećanje na velikog fudbalera i još većeg čoveka kakav je bio Nikola Janićijević DŽoni.

            Krajem avgusta očekuje nas i memorijalna utakmica koju Nikolini drugari igraju u njegovu čast i koja uvek privuče starčevačku fudbalsku publiku na Opštinski stadion.

M. Vučić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…