All for Joomla All for Webmasters

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA: Apel parohijanima

10 October 2021

Srpska pravoslavna crkvena opština počela je izgradnju novog hrama u centru Starčeva u Ulici Kestenova br, 5. Osveštano je zemljište i temelji za hram posvećen Ognjenoj Mariji koja je zaštitnica našeg mesta. Hram se gradi dobrovoljnim sredstvima priložnika.

Zidarsko-betonerski radovi su u odmakloj fazi i očekuje se da će za nekoliko meseci hram biti pokriven. Samo zahvaljujući vašim prilozima planirani radovi mogu da se isfinansiraju. Svoje priloge možete uplatiti na žiro-račun: Srpska pravoslavna crkvena opština Starčevo  br. 325-9500600037013-76   (sa naznakom - za gradnju hrama Ognjene Marije). Uplate u gotovini moguće su kod starešine hrama protojereja Zorana Maletića 066/888-2245, sekretara c.o. jereja Nedeljka Sančanina i u crkvenoj prodavnici.

            Svim priložnicima hvala. Neka Vam Gospod za Vaš prilog mnogostruko vrati  u zdravlju, miru i napretku. Izgradimo molitveni dom i ukras našeg prelepog Starčeva.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…