All for Joomla All for Webmasters

KOŠARKA: Borac punom parom

11 February 2021

             Košarkaški klub Borac je nakon novogodišnjih praznika nastavio sa treninzima sa svim selekcijama i pripremom za nastavak takmičenja u KSV. Pioniri u toku ovog meseca moraju da odigraju pet zaostalih mečeva, odloženih zbog pandemije i očekuje ih naporan tempo igranja.

             Pančevački Tamiš ugošćen je u petak, 22. januara, to je tim od kojeg starčevački mališani imaju jedini poraz prvom delu sezone. Ovoga puta Borac se dobro spremio i pokazao kako se igra kad je najbitnije. Od samog početka Starčevci su krenuli s jakom odbranom, što je urodilo plodom, pa tako prvu četvrtinu dobija Borac sa 19:12. Drugi period igre bio je neizvesniji ali da ipak Starčevci rešavaju u svoju korist s 14:13, pa se na poluvreme otišlo sa rezultatom 33:25 za Borac. Treci deo igre je rešio pobednika - lavovskom borbom mališani iz Starčeva došli su do veće prednosti i tako dobili treću četvrtinu sa 22:13. Poslednji segment utakmice igrači Borca rutinski privode kraju i uz par lepih poteza stavljaju tačku na ovaj meč - rezultat je bio 69:51. Ovom pobedom Starčevci su zauzeli prvo mesto sa skorom od četiri pobede i jednim porazom. U narednom periodu biće im dovoljna jedna pobeda od tri preostale utakmice da bi se plasirali među šest najboljih ekipa u Vojvodini.

            Kadeti Borca su, 24. januara, u Pančevu odigrali prvenstvenu utakmicu protiv KK-a Tamiš, a domaćini su bili bolji i pobedili sa 79:40.

Z. Kokanović

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…