All for Joomla All for Webmasters

LOV

11 October 2020
(0 glasova)

Starčevačka lovačka sekcija Jarebica, uprkos virusu, organizaovala je takmičenje u gađanju glinenih golubova. Skoro sva lovačka udruženja iz okruženja, učestvovala su na ovom turniru.

Zbog situacije izazvane pandemijom, sve aktivnosti su obavljene na otvorenom prostoru streljane pa čak i druženje sa zakuskom koja je usledila nakon završetka takmičarskog dela. Vetar koji je duvao tokom takmičenja bio je pojačanog intenziteta i malo je zasmetao takmičarima ali je svakako prijao svim gostima u jednom od najtoplijih dana ove varljive godine. Najsigurniju ruku ovoga puta su imali lovci iz Banatskog Brestovca. Drugoplasirani su bili lovci iz Jabuke dok su domaćini osvojili treće mesto u ukupnom plasmanu. Najbolji strelac je bio Čeda Plejić iz Banatskog Novog Sela sa 14 pogodaka. Drugi i treći strelac su nakon istog broja pogodaka (13) imali dodatna gađanja a bolji je bio Goran Bojić iz susedne Omoljice. NJemu je pripalo drugo mesto dok je Saša Sekulovski iz Jabuke osvojio treće u pojedinačnoj konkurenciji. Za pobedničku ekipu iz Banatskog Brestovca su nastupali D. Pavlović sa 12, N. Lončarević sa 12 i J. Štrban sa devet pogodaka. Pored Saše Sekulovskog koji je imao 13 pogodaka za Jabučane su nastupili još i Z. Dodić sa 12 i G. Apostolovski sa šest pogodaka. U ekipi domaćina po 11 pogodaka su imali predsednik Z. Kozačenkov i T. Brozina, dok je D. Vranješ imao šest.

P. Stanković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…