All for Joomla All for Webmasters

ODBOJKA: Superligaške bitke

11 October 2020
(0 glasova)

Startovalo je prvenstvo i u odbojkaškoj Superligi, a Borac je ponovo u društvu najboljih u našoj zemlji. Nova sezona počela je u čudnim okolnostima, igra se bez prisustva publike ali momci se na terenu bore kao lavovi. Momci koje predvode treneri Dušan Jović i Vojislav Pavlović već su u prvom kolu bili na ogromnom iskušenju. Voljom žreba, gostovali su u Novom Sadu, gde su se namerili na šampiona. Prema očekivanjima, Vojvodina je u tom trenutku bila prejak rival za tim iz Starčeva, pa je slavila ubedljivu pobedu od 3:0.

            Već druga runda elitnog šampionata bila je i druga priča. Borac je prošlog vikenda u Hali sportova na Strelištu ugostio subotički Spartak. Vodila se “rovovska bitka“ za svaku loptu, svaki poen... Starčevački “borci“ su davali sve od sebe, bili ravnopravan protivnik favorizovanim gostima, a da su imali samo malo više sreće i koncentracije, iz ovog meča mogli su da izađu uzdignutih ruku: Borac - Spartak 2:3 (14:25; 27:25; 11:25; 25:22 i 9:15). Borac je na ovom meču igrao u sastavu: Drobnjak, Stanković, Krstić, Knežević, Đurđević, Gmitrović, Miletić, Rakita, Madić, Poznić, Marinov i Petković.

            U trećem kolu Borac je gostovao u Nišu, a domaćin je ovu utakmicu rešio s rezultatom 3:0. Starčevci imaju jedan osvojeni bod i nalaze se na pretposlednjem mestu na tabeli, ispred Novog Pazara koji nije osvojio niti jedan bod.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…