All for Joomla All for Webmasters

DECA IZ KOMŠILUKA

11 October 2020

Milija Stojmenović je rođen 31. oktobra 2013. godine u Pančevu. Živi u Starčevu i ovog septembra krenuo je u prvi razred škole.

Od svoje treće godine učestvuje u cirkuskim predstavama sa svojim roditeljima. Milija ima svoju tačku i igra ulogu klovna. Nakon ove, ima i jednu tačku sa majmunčetom Poli. Inače, Milija nema strah od divljih životinja - voli zmije, aligatore... Pitali smo ga šta bi želeo da bude u kad poraste. Izrazio je želju da bude policajac.

“ Nemanja Stefanović je rođen 3. aprila 2011. godine u Pančevu. Učenik je trećeg razreda naše škole. Dečak je učesnik mnogih cirkuskih predstava koje su održane širom Srbije. Ima tačke koje čak profesionalno izvodi, i jednu koju deca obožavaju, a to je uloga klovna. Pored školskih obaveza Nemanja trenira fudbal. I njega smo pitali šta bi želio da bude kad odraste. Želja mu je da bude profesionalni fudbaler. I ono što je važno, kaže da nikad ne bi otišao iz Starčeva.

Zorica Čikara

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…