All for Joomla All for Webmasters

Većnica Jević posetila Starčevo

11 October 2020

Starčevački Dom kulture posetile su u četvrtak, 3. septembra,  Marija Jević, novoimenovana gradska većnica za kulturu i omladinu, i Nevenka Kljajić, šef odseka za kulturu, informisanje, sport, brigu o mladima i civilni sektor.

U razgovoru sa Darkom Ješićem, direktorom ove ustanove, visoke predstavnice Gradske uprave bile su upoznate sa tekućim poslovanjem, programskim ostvarenjima i planovima Doma kulture, kao i o problemima koje je potrebno rešavati u narednom periodu. Gradska većnica Jević je pozdravila ostvarenje velikog broja programskih aktivnosti koje Dom sprovodi u kontinuitetu, i pritom se založila da pomogne u rešavanju određenih pravnih problema koji su višegodišnje opterećenje za našu ustanovu kulture. Takođe, ona se zainteresovala i za projekat potpune zamene krovne konstrukcije, što je po pitanju infrastrukture prioritet Doma klulture.

            Zvanična poseta nastavljena je u novootvorenom muzeju gde je gošće dočekao i kroz muzej pričom sproveo  Petar Andrejić, predsednik MZ Starčevo i začetnik ideje o otvaranju muzeja u našem mestu. Tom prilikom,  većnica Jević je izrazila svoje impresije i zadovoljstvo urađenim i prikazanim u ovom značajnom zdanju, te su dogovoreni okvirni planovi za nastavak druge faze izgradnje svojevrsnog muzejskog kompleksa. U narednom periodu očekuje se izrada promotivnog kataloga za potrebe prezentacije muzeja.

Da li ste posetili muzej?

Ukoliko niste, možete i tokom jeseni! Za posete muzeju van radnog vremena istaknutog na ulazu, kao i za sve druge informacije, pozovite broj telefona 013/631-144 (MZ Starčevo), ili 063/56-57-52

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…