All for Joomla All for Webmasters

ODBOJKA: Borcu pripao derbi

12 mart 2020
(0 glasova)

Susret timova koji već dugo dele prvu poziciju na tabeli Prve lige Srbije u odbojci obećavao je spektakl a to se i dogodilo.

Može biti samo jedan - moto je koji je vodio odbojkaše starčevačkog Borca do pobede i preuzimanja trona u meču protiv ljiškog Spartaka koji je prethodnog vikenda odigran u pančevačkoj hali sportova na Strelištu.

            Od samog početka meča očitavala se volja kod igrača oba tima da trijumfuju u derbiju. Ali, domaći igrači imali su motiv više - pune tribine pred kojima se igralo, pa su u furioznom naletu osvojili prva četiri poena i tako stavili do znanja šta žele u ovom susretu. Gosti su uspeli da se saberu i da stignu do izjednačenja polovinom seta (15:15) ali je Borac uspeo da napravi i održi prednost za konačnih 25:22. Drugi set je bio veoma neizvestan što govori i rezultat kojim je završen - 31:29 za Borac. Tokom seta, smenjivali su se u vođstvu i jedni i drugi a gosti iz LJiga imali su čak i dva poena prednosti kod 23:21 ali nisu uspeli da iskoriste momenat. Nakon iscrpljujuće borbe posle koje je Borac poveo sa 2:0 u setovima, usledio je treći period igre koji je slutio na formalnost, a tako je i bilo: 25:17 za Borac, koji se sada izdvojio na prvom mestu.

P.A.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…