All for Joomla All for Webmasters

BORILAČKI SPORTOVI: Uspešna godina za džudiste

07 februar 2020
(0 glasova)

Već po tradiciji, u Džudo klubu “Akademija Jočić“ stara godina je ispraćena klupskim takmičenjem u kome se nadmeću najmlađi članovi tog kolektiva, oni koji zbog godina nisu imali pravo da se bore na zvaničnim takmičenjima.

Dvadesetak mališana je dalo sve od sebe, a potom je usledila dodela medalja. Posle turnira se prešlo i na novogodišnju žurku, kojoj je prisustvovalo stotinak roditelja i mališana.

            - Naši rezultati u 2019. godini bili su izuzetno dobri, ali to ne znači da se nećemo potruditi da oni budu još bolji. Naš klub je i ovog puta izabrao najboljeg pojedinca u kolektivu. Iako su brojni takmičari osvajali medalje, Petar Novaković je napravio iskorak i na međunarodnom planu, na turnirima u Nemačkoj, Holandiji i Hrvatskoj, a svoju dominaciju u Srbiji potvrdio je osvajanjem brojnih medalja na gotovo svim takmičenjima. Tako je ubedljivo zadržao prvo mesto na rang-listi DŽSS-a. Posebno me raduje što se Petrovim primerom rada i posvećenosti rukovode i drugi takmičari, pa ćemo u novoj godini imati još jaču konkurenciju. Čestitam Petru na izboru za najuspešnijeg “akademca“ - rekao je prvi čovek ovog kluba Miroslav Jočić.

            Rukovodstvo kluba je obezbedilo trenerke za sve članove, a za one koji su u takmičarskom programu - i kimona i torbe, pa je potom novogodišnja žurka mogla da se nastavi.

“Pančevac“

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…