All for Joomla All for Webmasters

SASTANAK SA POLICIJOM: Protiv devijantnog ponašanja

12 jul 2019
(0 glasova)

Mesna zajednica Starčevo je, usled primećenog učestalog narušavanja javnog reda i mira, inicirala sastanak sa organima reda.

Sastanak je održan poslednjeg četvrtka maja meseca i na njemu su, pored predstavnika Mesne zajednice, Doma kulture  i Osnovne škole, bili prisutni komandir policijske ispostave Pančevo sa pomoćnicima. Svi prisutni su se složili da je stanje bezbednosti u Starčevu na zadovoljavajućem nivou i da nema alarmantnih i gorućih problema ali da je neophodno preventivno delovanje ka mladima koji su potencijalno u pokušaju da stvore problem i sebi i društvu.

            Predstavnici policije u narednom periodu obratiće posebno pažnju na stanje javnog reda i mira u Starčevu a pojačane mere kontrole od strane policije biće izražene na predstojećim manifestacijama u okviru “Dana druženja“. Saradnja policije sa svim javnim subjektima u Starčevu je na visokom nivou pa se očekuje i nastavak ove saradnje a sve u cilju veće bezbednosti građana Starčeva.

P. S.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…