All for Joomla All for Webmasters

DOM KULTURE: Koncert povodom Dana pobede

16 jun 2019
(0 glasova)

Mala sala starčevačkog Doma kulture bila je ovaj put premala da primi sve one koji su sa nestrpljenjem čekali da čuju i vide veličanstvenu izvedbu Hora studenata slavistike sa Filološkog fakulteta u Beogradu na koncertu povodom obeležavanja Dana pobede.

Veče posvećeno ruskoj pesmi, a u izvedbi sjajnih gostiju koji su u više navrata znali da izmame suze i tople aplauze prisutnih, bilo je jedno od najlepših u poslednjoj deceniji koje se pamti u ovoj prostoriji Doma kulture. Vrhunska izvedba skoro trideset izvođača na sceni priuštila je jednočasovno uživanje prisutnima, a utisci se još uvek komešaju i svakako ne talože. Zbog zdravstvenih tegoba, profesor dr Andrej Tarasjev nije mogao da nastupi, ali je imao dostojnu zamenu u svojim učenicima i pedagozima koji vode ovu grupu.

            Druženje je, nakon koncerta, nastavljeno u galeriji “Boem“ a dragi i uvaženi gosti su iz Starčeva poneli predivne utiske koje su prisutnima saopštili još na sceni rečima: “Starčevo, večeras ste zaslužili čistu peticu“!

 P. Andrejić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…