All for Joomla All for Webmasters

DRUŽENJE PENZIONERA: Samo neka je veselo!

08 april 2019
(0 glasova)

Starčevački ogranak penzionera - invalida rada veoma je aktivna zajednica koja u kontinuitetu pruža zanimljive sadržaje svojim članovima.

Krajem prošle godine uveli su redovnu aktivnost druženja koja se održava svakoga petka u vremenu od 18 do 22 časa u ”Kafanici Terza”. Uz ulaznicu od 300 dinara, uz koju se može popiti dva pića, svakog poslednjeg radnog dana u nedelji, pedesetak članova ovog udruženja provodi se uz živu muziku i druženje. Pored članova starčevačke podružnice, često dolaze i prijatelji iz Pančeva, Omoljice i Beograda, pa se dešava da Starčevci budu u manjini. Ovom prilikom penzioneri ističu da se ovom druženju mogu pridružiti svi dobronamerni stanovnici Starčeva koji vole ovaj vid zabave i druženja. Pored ovih aktivnosti starčevački penzioneri planiraju odlaske na ovakva druženja u Pančevo, Kačarevo, Kovin, Gaj i Veliku Planu, sa kojima imaju veoma dobre i prijateljske odnose.

P. Stanković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…