All for Joomla All for Webmasters

ODBOJKA: Pobeda u Velikom Gradištu

09 februar 2019
(0 glasova)

Nastavljeno je odbojkaško prvenstvo u Prvoj ligi Srbije. Odbojkaši starčevačkog Borca gostovali su u Velikom Gradištu gde su odigrali meč protiv ekipe koja ih je u prvom delu sezone pobedila u Hali sportova na Strelištu.

 

Prvi set ovog meča dobili su Starčevci sa rezultatom 25:16. Od samog početka igrači Borca su poveli i do kraja seta samo povećavali prednost.  U drugom setu, na početku seta, gostujuća ekipa je napravila razliku od pet poena ali su domaćini, koristeći veliki broj servis grešaka Borca i nešto lošiji prijem,  prišli na dva razlike. Tako se igralo sve do rezultata 18:16 kada sa nekoliko blokova u nizu Borac ponovo dolazi na pet razlike i sigurno dobija set.

Rezultat trećeg seta dovoljno govori o stanju na terenu - 25:13 za 3:0 za Borac. U ovom setu jedino se postavljalo pitanje konačne razlike.

Nakon 15 odigranih kola Borac se nalazi na trećem mestu sa skorom od jedanaest pobeda i četiri poraza i sa 33 osvojena boda. Ispred tima iz Starčeva nalaze se ekupe Niša (37 bodova) i Ribnice, koja je lider na tabeli sa 43 boda. Narednu utakmicu Borac igra na svom terenu protiv Napretka 037 a potom putuje u Loznicu na megdan istoimenom timu.

P. Andrejić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…