All for Joomla All for Webmasters

KOŠARKA: Vredno tokom leta

17 oktobar 2018
(0 glasova)

Najmlađe selekcije KK-a Borac vredno su radile tokom čitavog leta i bez pauze a sve sa ciljem da se pripreme za predstojeću takmičarsku sezonu koja počinje, 6. oktobra.

Takmičiće se dve selekcije u Košarkaškoj ligi Vojvodine, tačnije mlađi pioniri, deca 2006. i 2007. godište, i pioniri 2004. i 2005. godište.

            Mlađi pioniri su u grupi sa: Kris-krosom, Opovom 99, KK-om Mladost,  Radničkim iz Kovina, Virtus-basketom, timovima Tamiš 1, Tamiš 2 i Tamiš 3. Selekcija pionira pokušaće da odbrani prošlogodišnju vicešampionsku poziciju a na putu naći će im se: Kris-kros, Mladost  Omoljica, Tamiš, Opovo 99, Radnički Kovin i Inmont Vršac.

            KK Borac je, u saradnji sa Sportskim savezom Pančeva, u periodu od 13. do 20. jula, odradio pripreme na Divčibarama sa dvadsetak dece. Zahvaljujući lepom vremenu treneri Zoran Kokanović i Dušan Šain su mogli sve aktivosti da sporevdu u delo. Na Divčibarama su i proglašeni najbolji kamperi a to su: Aleksandar Milanović, Vuk Tanev i Mijat Starčev. Održano je i  takmičenje za igrače koji su najizdržljiviji u košarkaškom stavu u odbrani, a to su: Mijat Starčev, Stefan Bošković i Filip Šic. Igrač koji je najviše napredovao je Ognjen Veličković.

            Borac je pozvan od starne KK-a  Budućnost iz Alibunara da se selekcijom pionira odigra turnir utakmicu i ulepša manifestaciju “Letnji dani Alibunara“. Utakmica je prošla u prijateljskoj atmosferi a po završetku usledila je večera koju su pripremili ljubazni domaćini.

            Borac je, 13. septembra, ugostio ekipu KK-a Kris-kros a odigrana je prijateljska utakmica mlađih pionira (deca 2007. i 2010. godište). Lepa igra je viđena od strane obe ekipe a Starčevci na kraju pobeđuju sa rezultatom 52:50. Potom, 20. septembra, pioniri Borca otputovali su u Vršac gde su odigrali prijateljsku utakmicu sa ekipom KK-a   Inmont. U izjednačenoj igri obe ekipe,  domaćini na kraju pobeđuju sa 67:65.

Zoran Kokanović

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…