All for Joomla All for Webmasters

TURNIR ZA MLAĐE KATEGORIJE: Pobedio je fudbal

17 oktobar 2018
(0 glasova)

Više stotina malih fudbalera iz Beograda, Zrenjanina, Kovina, Smedereva, Bele Crkve, Padine, Jabuke, Vojlovice, Pančeva i Starčeva proveravalo je svoje fudbalsko umeće poslednjeg vikenda u avgustu na Opštinskom stadionu u Starčevu.

Takmičila su se deca osnovnoškolskog uzrasta i to po generacijama od 2006. do 2010. godišta. Takmičenje je organizovano u režiji FK-a Borac i uz pomoć prijatelja ovog kluba. Jedan od glavnih organizatora ovog turnira, Slobodan Boba Orešković vodio je računa da sve bude na visokom nivou a pomoć da na terenu bude sve regularno pružili su sudije Zvezdan Janićijević, Miloš Maksimović, Miljan Blazović i Gojko Janićijević. U dva dana turnira na terenima Borca prošlo je više od hiljadu osoba, takmičara, gledalaca, roditelja i sportskih radnika. Dovoljno je bilo videti osmehe dece i gledalaca da se konstatuje kako je ovaj turnir ispunio sva očekivanja. Starčevački fudbaleri nažalost nisu osvojili ni jedan pehar ali su ipak dobili veliki broj prijatelja i stekli veliko iskustvo koje će im mnogo značiti u narednom periodu. Najveći broj medalja i pehara je pripao komšijama iz Pančeva. Rezultati:

  1. godište: 1. Dinamo (Pančevo); 2. BAK (Bela Crkva); 3. Sparta (Kovin).
  2. godište: 1. Dinamo (Pančevo); 2. Sporto (Zrenjanin); 3. Soko (Smederevo).
  3. godište: 1. Fortuna (Pančevo); 2. Dolina (Padina); 3. Arena (Pančevo).
  4. godište: 1. Dinamo 1 (Pančevo); 2. Dinamo 2 (Pančevo); 3. Fortuna (Pančevo).
  5. godište: 1. Fortuna (Pančevo); 2. Dinamo (Pančevo); 3. Lavovi (Beograd).

P.s.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…