All for Joomla All for Webmasters

AKTUELNO

Beogradski odred izviđača “Sveti Sava“ već 13 godina za redom organizuje manifestaciju pod nazivom “Svetosavski susreti - izviđači pevaju“, na kojoj su starčevački skauti uglavnom redovni učesnici.

 Nešto u našem vaspitanju izgleda ne štima, a traje već predugo. O mnogim stvarima ovde se naprosto ne priča. Ne znam da li je baš uvek rež o “sramoti“ ili se podrazumeva tišina.

Početkom februara, u Smederevu je održan sastanak u vezi prekogranične saradnje između Srbije i Rumunije.

Grad Pančevo finansiraće program “Ginekološka i pedijatrijska zdravstvena zaštita u naseljenim mestima“ i u 2018. godini, što je predložio gradski Dom zdravlja.

Školska slava Sveti Sava, proslavljena je, 27. januara, u sali Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić“. 

Javno komunalno preduzeće “Starčevac“ obeležilo je u ponedeljak, 12. februara, svoju slavu Tri jerarha.

            Da su Starčevci nenadmašni u spravljanju jednog od najomiljenijih vojvođanskih delikatesa, dokazali su u nedelju, 28. januara, u selu Jakovu u blizini Surčina, kada su postigli ubedljivo najbolje rezultate na tamošnjoj drugoj ”Pihtijadi”.

Tokom prošlog meseca dogodilo se nekoliko havarija na vodovodnoj mreži.

Trotoar koji vodi od pijačnog platoa ka Ulici Ive Lole Ribara uništen je i prilikom padavina tu se stvara velika bara koju nije moguće zaobići.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…