All for Joomla All for Webmasters

INVALIDI RADA SE TAKMIČILI: Ubedljivi na ”Pihtijadi”

10 mart 2018
(0 glasova)

            Da su Starčevci nenadmašni u spravljanju jednog od najomiljenijih vojvođanskih delikatesa, dokazali su u nedelju, 28. januara, u selu Jakovu u blizini Surčina, kada su postigli ubedljivo najbolje rezultate na tamošnjoj drugoj ”Pihtijadi”.

Reč je zapravo o druženju desetak organizacija penzionera i invalida rada, pored ostalih i onih iz Pančeva, Sefkerina, Opova, a starčevačko udruženje se u južni Srem zaputilo sa dvadesetak članova. NJih troje se i nadmetalo u pomenutom takmičenju, koje su završili sa četiri nagrade u konkurenciji sedamnaest prijavljenih. Prva tri mesta osvojili su Ivan Žalac, Mauric Ivković i LJiljana Francija, koja je sa svojim drugim uzorkom bila šestoplasirana. Nakon toga je lokalni aktiv žena za sve goste pripremio ručak, koji je bio ”začinjen”  neizbežnom zabavom. Predsednik starčevačkog Udruženja invalida rada Miroslav Žekić nije krio pozitivne utiske i zahvalnost domaćinima i njihovom prvom čoveku Nenadu Tošiću.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…