All for Joomla All for Webmasters

Starčevo domaćin Saveznom timu izviđača

06 decembar 2017
(0 glasova)

U sklopu izvršnih organa Saveza izviđača Srbije postoji osam timova koji rade na ostvarenju misije izviđača i unapređenju programa koji sprovodi Savez. Jedan od njih.

Tim za mlađe izviđače, sastao se u Starčevu 18. i 19. novembra, na poziv člana ovog tima Marka Ivoševića. Cilj okupljanja bio je rad na posebnom programu izviđača koji u najvećoj meri ima uticaj na razvoj ličnosti kod dece, jer predstavlja vid individualnog spoznavanja i otkrivanja kvaliteta i sklonosti koje izviđač u uzrastu od 11 do 15 godina poseduje.

Tokom dvodnevnog boravka tim je bio smešten u kući porodice Kostić i ugošćen od strane porodice Ivošević. Starčevci su se pokazali kao dobri domaćini, i sa dobrim uslovima za rad, pa u narednom periodu Starčevo može postati i jedno od redovnih mesta za sastanke organa Saveza, što je svakako od značaja i za naše “skaute sa Nadela“. U ovom timu se pored našeg člana nalaze izviđači iz Zaječara, Bečeja i Velike Plane.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…