All for Joomla All for Webmasters

KOŠARKA: Nastavlјa se igra pod obručima

03 July 2022

            Po završetku takmičarske sezone sa svim selekcijama koja je bila izuzetno uspešna, Borac se okrenuo radu na individualnoj tehnici sa svim selekcijama i spremanjem za narednu  sezonu. Zbog toga, u toku ovog meseca odigran je niz prijateljskih susreta.

            Dana 29. maja, starčevački pioniri gostovali su pančevačkom Virtus basketu, a u prepunoj sali škole “Mika Antić“ publika je uživala u lepim potezima sa obe strane. Potom, 2. juna,  najmlađi članovi, 2013, 2014. i 2015. godište, u Starčevu su ugostili pančevački KK Tamiš. Lep, drugarski susret oba kluba i na kraju pregršt dobrih poteza na obe strane.

            Zatim je, 13. juna, u Starčevu, na otvorenom terenu kod Škole, Borac  ugostio pionire KK-a Radnički iz Kovina. I u ovom susretu prikazana je lepa košarkaška predstava za starčevačku publiku. Na kraju, 19. juna, najmlađi košarkaši Borca gostovali su komšijama u Omoljici.

            Na kraju školske godine, svi članovi starčevačkog košarkaškog kluba od Uprave su na poklon su dobili sportski komplet - majicu i šorts.

Zoran Kokanović

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…