All for Joomla All for Webmasters

Ragbi: Završena sezona

03 July 2022

            Ragbi takmičenja na svim nivoima za sezonu 2021/22 završena su. Najbolji uspeh zabeležili su kadeti Borca koji su postali vicešampioni, zauzevši drugo mesto odmah iza beogradskog Rada a ostavljajući iza sebe večite rivale Partizan i Crvenu zvezdu. Juniori RK-a Borac osvojili su četvrto mesto, a najmlađi, petlići, peto u svojim ligama.

            - Ovo je najlošija sezona u poslednjih pet godina. Nismo osvojili ni jedan trofej, na šta smo navikli. Ipak, ostvarili smo pobede na dva međunarodna turnira, oba održana u Bosni i Hercegovini, i to donekle popravlja sezonu, kaže za naš list Radivoj Ćosić, trener svih selekcija Ragbi kluba Borac, i dodaje: - Ali moramo biti zadovoljni činjenicom da Starčevo ima četiri reprezentativca u juniorskoj selekciji što se dešava po prvi put nakon više od tri decenije. Na to sam veoma ponosan, to garantuje budućnost ragbiju u našem mestu, ističe Ćosić.

            Inače, radovi na ragbi terenu Opštinskog stadiona ne staju. Nakon što su postavljene kućice za rezervne igrače, radi se na uvođenju električnog osvetljenja.

P. Andrejić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…