All for Joomla All for Webmasters

BORILAČKI SPORTOVI

03 July 2022

Otvoreno prvenstvo Srbije u sanda borbama (kik-boks sa bacanjem), pod pokroviteljstvom novosadskog kluba “Gym13“, održano je u Novom Sadu, 28. maja.

Starčevački klub borilačkih sportova “MMADNESS“ je izašao je na ovo prvenstvo sa dva takmičara, a kao što smo navikli - vratili su se sa medaljama. Predstavnici starčevačkog kluba bili su Aleksandar Kele i Marko Todorović. Obojica takmičara su stigla do finala, a u finalnim borbama publika je mogla da uživa u onome što su takmičari prikazali.

            Obe borbe su završene odlukom sudija. Kele je bio dominantan u svom meču i savladao protivnika iz Novog Pazara, dok je Todorović u neizvesnom meču poražen od protivnika i tako ovoga puta morao da se zadovolji srebrnom medaljom. Od 2018. godine i od prvog izlaska na prvenstvo, članovi ovog borilačkog kluba se svaki put vraćaju sa medaljama i promovišu svoje mesto na najbolji mogući način.

SN

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…