All for Joomla All for Webmasters

Kraj školske godine

08 August 2021
(0 glasova)

Poslednji dan nastavne godine bio je ispunjen brojnim aktivnostima naših učenika. Svaka odeljenska zajednica zajedno sa svojom učiteljicom, veselo, nasmejano i raspevano ostavlja još jednu školsku godinu iza nas, ispunjeni nekim novim nadama i očekivanjima koje može ostvariti samo letnji raspust pred nama.

Školske godine 2021/2022, Vukovu diplomu ponelo je osam učenika naše škole. Dana 28. juna, organizovana je svečana dodela nagrada u prisustvu "vukovaca", njihovih roditelja, razrednih starešina i Uprave škole. Direktor Saša Tasić im je poželeo sreću i uspeh u daljem školovanju u ime kolektiva i u svoje ime.

Istakao je da je Škola ponosna što su bili naši đaci. Učenicima su uručeni prigodni pokloni. Svaki nosilac Vukove diplome dobio je na poklon od Grada Pančeva po jednu knjigu i jednodnevnu ekskurziju na Palić. Učenica generacije iz Škole na poklon je dobila tablet.

D. Pećanin

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…