All for Joomla All for Webmasters

Memorijal ”Nikola Janićijević Džoni”

08 July 2021

            Trinaesti po redu Memorijalni fudbalski turnir “Nikola Janićijević DŽoni“. održan je ove godine, 6. juna, na terenima na Opštinskom stadionu u Starčevu. 

            Kao i do sada, glavni organizatori ovog memorijala bile su porodice Ćirković i Janićijević uz saradnju sa Fudbalskim klubom Borac. Na ovom tradicionalnom turniru ove godine učešće je uzelo osam ekipa mlađih selekcija iz Starčeva i okoline: domaći Borac, zatim ekipe Dinamo A i Dinamo B (oba iz Pančeva), Mladost iz Omoljice,  Vojvodina iz Crepaje, Dolovo, Stari Tamiš i Budućnost iz Banatskog Brestovca.

            Turnir je, kao po običaju, započeo minutom ćutanja nakon prvog sudijskog znaka, kako bi se odala počast tragično nastradalom igraču Borca. Na utakmicama na Opštinskom stadionu mogao se videti kvalitetan fudbal i mnoštvo lepih poteza mališana. Nakon grupnog sistema u polufinale su se plasirale ekipe: Dinamo A, Dinamo B, Borac i omoljička Mladost. Pobednik ovog memorijalnog turnira bila je ekipa Dinamo B koja je savladala svoje klupske drugrare, dok je starčevački Borac nakon penal-serije izgubio od komšija iz Omoljice.

M. Vučić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…