All for Joomla All for Webmasters

NEOLIT: Tu su rezultati

08 July 2021

Nakon pet odigranih kola MRL lige Košarkaški klub  Neolit ima tri pobede i dve izgubljene utakmice. Posle odličnog starta od 3-0 na red su došla i dva, možda neočekivana poraza

            KK Neolit je došao do lakih 3-0 uz pomoć novih igrača koji su pojačali tim za ovo leto. Pobede su zabeležene protiv Ilandže, Opova i Crepaje, sve na domaćem terenu. Odigrana je i prijateljska utakmice protiv KK-a Pištaljka. Posle svake utakmice organizovano je druženje klubova i razmatranje razvoja košarke u našem okruženju.       

            Poraz se dogodio protiv neugodne Crepaje na njihovom terenu. Treba istaći da ovaj teren nije ispunjavao košarkaške standarde, ali to nije bio uzrok poraza. Neolit je nastupio u oslabljenom sastavu sa samo sedam igrača u rosteru. Na kraju je prevagnula duža klupa domaćina.

NE TRAŽIMO ALIBI ZA NAŠE PORAZE I NEUSPEHE, VEĆ IDEMO JAKO U NOVE POBEDE!

            Na svom Instagram profilu KK Neolit je objavio fotografiju s Nikolom Jokićem, MVP-om i najboljim igračem NBA lige u sezoni 2020/21. Članovi stručnog štaba i uprave ovog kluba, razgovarali su sa Nikolom o razvoju košarke u našem mestu i popularizacije ovog sporta. Inače, ovaj susret je plod saradnje KK-a Neolit sa konjičkim klubom u Starčevu,  Nikola je veliki ljubitelj konjarstva i želi da pomogne našem klubu u stvaranju jedne lepe priče.

Predrag Perović

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…