All for Joomla All for Webmasters

NASTAVLJENA PROMOCIJA ROMANA “VIA DOLOROSA“: Domaćin Biblioteka grada Beograda

08 July 2021

            Promocija romana “Via Dolorosa“ starčevačkog pisca Darka Ješića održana je u Biblioteci grada Beograda u  utorak, 8. juna. Još jedna beogradska promocija održana je u Čitaonici fonda umetnosti, na drugom spratu ove ustanove.

            Na promociji je ovom prilikom govorio Nemanja Rotar, književnik, a odlomke iz knjige govorio je Jovica Jašin, glumac. Jednočasovni razgovor o romanu, ali i opštim temama o književnosti u vremenu tehnološke ekspanzije i defanzive umetnosti, zatim o položaju umetnika u svetu kakav poznajemo, ali i drugim temama, te prijatne večeri protekao je sa značajnim interesovanjem brojne beogradske publike. Ovom promocijom, Ješić je zaokružio jedan vrlo bogat ciklus predstavljanja svog dela, pa se s jeseni, nakon najavljenog drugog izdanja romana očekuje serija već najavljenih gostovanja. Takođe, našeg pisca očekuje i nekoliko značajnih intervjua na beogradskim medijima.

SN

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…